Sunday, May 2, 2010

100 Plus

bukan 100 tambah apa2 ye...
just some random theme utk di keluarkan...
antara 100 plus yang ada kat malaysia ni..
ada satu yang aku suka beli dan minum...

100 plus hijau...
a.k.a 100 plus berperisa lemon...

aku tak tau sejak bila aku mula boleh menerima 100 plus...
sebab time sekolah rendah aku akan rasa pelik bila minum 100 plus..
but time form 2 aku selalu diminta tolong untuk membeli 100 plus hijau tu...
aku pun jadi curious sedap sangat ke 100 plus hijau tu..
ada satu hari tu aku pun beli la untuk diri sendiri...
tak tau apasal sejak hari tu aku selalu mintak abah belikan 100 plus hijau tu untuk aku untuk bawak balik asrama...
dan secara tak langsung aku dah kurang minum coke atau pepsi...
kalau tak memang botol pepsi twist memang penuh kat dalam locker aku tu..
huhuhu~
tapi sekarang nie cam da jarang minum 100 plus...
maybe sebab aku cuba melupakan somebody yang ada kaitan dengan 100 plus hijau ni...
tapi rasa 100 plus hijau tetap best!!!
hahahaha~


-owari-

conteng: 100 plus ni mengingatkan aku kat bilik band sekolah... time WO da abes bile dak form 5 terasa nak turun bilik band and cikgu ada kat bilik dia akan bagi 100 plus yang berlebihan kat kitorang... time tu aku tepikir asal la banyak sangat 100 plus... padahal bukan keluar peluh banyak sangat peluh pun except time marching kan...

conteng conteng: bile da kurang minum 100 plus aku minum nescafe MOCHA plak... pergh... mengancam jiwa dan raga... hahahaha

1 comment:

chopiex a.k.a nabila said...

100 plus x bercolor la best. Natural.