Wednesday, April 22, 2009

saya = terkejut!!!

k... title memberi maksud mendalam kepada saya..
orang JPA baru je call tadi..
n of course...

AKU TERKEJUT!!!!

K... sebab-sebab aku terkejut
  • dye bagitau aku kena daftar this Monday 27 April 2009
  • waktu pendaftaran 8:30 pagi di Kolej Raja Dr. Nazrin Shah, UM, KL
  • surat tawaran tidak akan dihantar ke rumah
  • surat tawaran akan diberikan sewaktu mendaftar
  • yuran total dye adalah RM450 (same pulak dengan elaun PLKN aku)
  • bebudak len banyak daftar lambat lagi...
  • sebab cuti aku dah nak abes!!!!
hahaha~
anyway aku tak kisah lah...
yang penting aku dah ade tempat nak tuju..
lagi pown aku bukan macam en. anas yang sudah mau tinggalkan bumi Malaysia ini..
I still have time in about 2 years to stay in Malaysia..
hahaha~
lagi baik aku tarik nafas rilek kan diri sendiri dulu..
kang nanti leh jadi tensyen plak..
hahaha~

chiao~

4 comments:

a t h e n said...

afan
ak pn ta lme ag mningglkn mesia

haha

d@rKCl¥d3™ said...

ko pgi kemane lak tu athen??
hahaha~
ta lame tu brape lame lagi??
kwn aku tu dh lebey krg 50 ari je lagi..
hahahaha~

atuLL said...

HYE..
thanx 4 droppin by..

juz wanna say..
gud luck!!

d@rKCl¥d3™ said...

tenkyu~
hahahaha~