Friday, April 24, 2009

Tag pertama!!!!

ok... ni first tag yang aku terima since the first time tulis blog
(congrats to cik thah!!!)
aku pun tak de pengalaman sebenarnye buat benda-benda camni..
(malas lagi satu hal)
tapi since orang dah tag...
aku buat je la~
k...
mempersembahkan...

MY FIRST TAG!!!!
(owh... tajuk itu auta semata-mata.. maybe??)

•Adakah anda seorang yang emo?

it depends...
but when I got OVERLY DEPRESSED..
I will turn to EMO mode..
*wink²*

•Selalu menangis?

waktu sekolah rendah dulu selalu sangat...
waktu sekolah menengah dah kurang sket...
since da abes skola ade gak kot..
tapi jarang sgt la...

•Adakah anda menangis apabila menonton/baca cerita sedih?

saya suka ulang perkataan ini..
IT DEPENDS!!
yea..sometimes the story is good enough for to cry...
hahaha~

•Kali terakhir anda menangis sekuat hati?

I don't remember lah...
maybe somewhere during Form 2..
tapi takdelah sekuat ati..
tapi sangat sedih la~

•Kenapa anda menangis waktu itu?

biar la rahsia~ hahahaha

•Apa yg anda lakukan sewaktu itu?

-SDA-

•Adakah anda rasa anda patut menangis ketika itu?

-SDA-

•Pernah ke menenangkan kawan yg sedang menangis?

pernah rasanye...
biasenye budak perempuan la..
hahahaha~

•Kalau anda menangis, adakah di depan seseorang or sorang-sorang?

owh.. kalo boleh saya maw nanges sorang-sorang...
tapi if ada yang sudi comfortkan saya...
e.g.(let me be your shoulder to cry on!!!)
hahaha~ (joke²~)

•Adakah anda menelefon seseorang ketika menangis untuk meluahkan masalah?

tak pernah~

•Pernahkah anda menangis ketika sedang sms dengan seseorang?

oh.. juga tak pernah...
tapi pernah jadi begitu sedih disebabkan satu mesej yang diterima ketika 4 Januari 2009
(waktu PLKN arr)

•Adakah dia tahu anda menangis ketika itu?

oh.. dye tidak mo amek kesah tentang aku selepas mesej itu...
so dye tak tau la~
tapi ade orang lain yang saya luahkan kesedihan tu...
(member satu sekolah n satu kem PLKN)

•Anda rasa bilakah anda akan menangis lagi?

Owh... maybe sebelum saya ke Jepun ... (WAAAAA!!!!)

• saya tag:

saya cukup malas nak tag sesape...
so sesape yang tersinggah kat sini...
and rajin sangat nak baca post orang..
rajin-rajin kan lah diri anda jawab tag ni ye~
hahahaha~
(by the way.. saya sangat berminat untuk tag cik TINA... tak tau kenape...)



*end of the first tag*

9 comments:

[thah] said...

wah,,mcm bangga frst tag ko ak yg bagi..kui3..

btw,knape kite brminat nak tag si tina tu eyh??hoho

d@rKCl¥d3™ said...

ntah la~
aku pn tak memahami knape nak tag tina..
wahahahaha~

nor_myislam said...

err...
ye saye yang bernama athina...
ade berapa bnyk tina ye yg ko kenal affan???
haha

d@rKCl¥d3™ said...

ntah arr...
yang aku tau...
ko...
n ade sorg bdk seseri...
name dye fatinah...
haha~
ha~
ade lagi sorg...
member zmn skola rendah..
syaza fatinah...
hahahaha
tp disini ak maksudkan fatinah seseri tuh...
huhuhu

normyislam said...

hee~ banyak tuh
tapi still x same ngn ak..haha
sbb ak thina;)
muahaha

d@rKCl¥d3™ said...

yeah2~
watever~
hahaha~
anda special gak coz anda ada kat kedah...
hahahahaha~

whitepearl said...

haha..
aku bru prasan aku di tag oleh kaw..
=p

*knape ko sgt berminat mau tag aku??plek duhh*

d@rKCl¥d3™ said...

ntah arr...
aku pun tak taw...
hahaha

whitepearl said...

haih..
ko wt aku takut lah fan..
ahaha